Google+

(function() { var _fbq = window._fbq || (window._fbq = []); if (!_fbq.loaded) { var fbds = document.createElement('script'); fbds.async = true; fbds.src = '//connect.facebook.net/en_US/fbds.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(fbds, s); _fbq.loaded = true; } })(); window._fbq = window._fbq || []; window._fbq.push(['track', '6031913828121', {'value':'0.00','currency':'RON'}]);

Efectul incredibil al E Fit

  • În urma mai multor cercetări, de-a lungul timpului, echipa E Fit a creat mai multe soluții unice pentru a spori siguranța antrenamentelor EMS. Astfel încât, s-a reușit reducerea sarcinii electrice care actioneaza asupra corpului, dar în același timp s-a mentinut intensitatea efectului stimulat asupra masei musculare.Cum s-a reușit rezolvarea acestei probleme?Dezvoltarea IST Tehnologia realizata de inginerii E Fit sunt urmări ale unor  cercetări de lunga durata. O serie de studii clinice au demonstrat capacitatea de a obtine aceleași rezultate ca și aparatele clasice care funcționează pe principiul separarii galvanice și chiar sa le depaseasca efectul dorit din multe privinte.IST Tehnologia reprezintă decalarea impulsurilor generate de canale individuale, altfel spus, orice canal individual stimuleaza electric un singur muschi, la un moment dat. Un mare avantaj este faptul ca energia necesara pentru dispozitivele și performanța de ieșire poate fi minimizata, iar curentul electric este transmis în același timp spre corpul uman prin cele 12 canale individuale. Nivelul maxim electric de funcționare este de max. 3,5 Watts – luând în considerare varfurile de impuls și intervalele dintre ele produce o ieșire reala de 0,06 Watt RMS, devenind astfel un aparat unic.
 78

IST Tehnologia

Una din problemele majore cu care s-a confruntat utilizarea în scara larga a stimularii musculaturii este utlizarea diferitelor substante (geluri) care erau responsabile pentru aparitia unor iritari la nivelul pielii.

Specialistii E Fit au găsit o soluție la aceasta problema care nu mai necisita utilizarea acestor subtante, tot ce este nevoie este ca suprafața electrodului să fie atenuata cu apa.

Electrozii sunt suficient de flexibili pentru a reproduce forma masei musculare a corpului.

Un alt beneficiu major este faptul ca curatarea lor se poate face la mașina de spălat, nu contin componente care să se deterioreze, rupa sau oxideze reusind extinderea semnficativa a duratei de viața.

Principalul punct benefic al electrodului este faptul ca este foarte rezistent, labavil, antibacterian și nu provoaca nicio iritatie.

Specialistii E Fit au dezvoltat un costum care face mai ușoară realizarea antrenamentului fiind deosebit de flexibil, iar electrozii sunt rulati printr-un  tunel ascuns din interiorul costumului reusind astfel o buna purtare fără sa deranjeze clientul.

Antrenamentul E Fit este utilizat și în scop terapeutic, datorită canalelor sale aplicabile, dar separat ajustabile putand stimula grupe de muschi mai mari precum și stimulare circulatiei și a proceselor metabolice care pot duce la o imbunatatire semnficativa a starii de sănătate a clientului.

Designul electrod poate fi personalizat la comanda, în funcție de dorintele clientului și de conformitatea corpului. Este benefic și în fizioterapie, unde pot fi efectuate în combinatie cu electro-terapie reusind sa îmbunătateasca semnificativ eficienta tratamentului.