Google+

(function() { var _fbq = window._fbq || (window._fbq = []); if (!_fbq.loaded) { var fbds = document.createElement('script'); fbds.async = true; fbds.src = '//connect.facebook.net/en_US/fbds.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(fbds, s); _fbq.loaded = true; } })(); window._fbq = window._fbq || []; window._fbq.push(['track', '6031913828121', {'value':'0.00','currency':'RON'}]);

IST Tehnologia

tech

Una din problemele majore cu care s-a confruntat utilizarea în scara larga a EMS ( electrostimulare ) este utlizarea diferitelor substante (geluri) care erau responsabile pentru aparitia unor iritari la nivelul pielii.

Specialistii E Fit au găsit o soluție la aceasta problema care nu mai necisita utilizarea acestor subtante, tot ce este nevoie este ca suprafața electrodului să fie atenuata cu apa.

Electrozii sunt suficient de flexibili pentru a reproduce forma masei musculare a corpului.

Un alt beneficiu major este faptul ca curatarea lor se poate face la mașina de spălat, nu contin componente care să se deterioreze, rupa sau oxideze reusind extinderea semnficativa a duratei de viața.

Principalul punct benefic al electrodului este faptul ca este foarte rezistent, labavil, antibacterian și nu provoaca nicio iritatie.

Specialistii E Fit au dezvoltat un costum care face mai ușoară realizarea antrenamentului fiind deosebit de flexibil, iar electrozii sunt rulati printr-un  tunel ascuns din interiorul costumului reusind astfel o buna purtare fără sa deranjeze clientul.

Antrenamentul E Fit este utilizat și în scop terapeutic, datorită canalelor sale aplicabile, dar separat ajustabile putand stimula grupe de muschi mai mari precum și stimulare circulatiei și a proceselor metabolice care pot duce la o imbunatatire semnficativa a starii de sănătate a clientului.

Designul electrod poate fi personalizat la comanda, în funcție de dorintele clientului și de conformitatea corpului. Este benefic și în fizioterapie, unde pot fi efectuate în combinatie cu electro-terapie reusind sa îmbunătateasca semnificativ eficienta tratamentului.