Google+

(function() { var _fbq = window._fbq || (window._fbq = []); if (!_fbq.loaded) { var fbds = document.createElement('script'); fbds.async = true; fbds.src = '//connect.facebook.net/en_US/fbds.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(fbds, s); _fbq.loaded = true; } })(); window._fbq = window._fbq || []; window._fbq.push(['track', '6031913828121', {'value':'0.00','currency':'RON'}]);

Sport de performanta

63

 

Programul E-Fit – Sport de Performanta

 

Practicarea unui sport de performanța este foarte importanța pentru o dezvoltare armonioasa a tonuslui muscular.

Dacă sunteți atlet, știți cât este de important sa practici sport de performanța. În cadrul programului nostru nu contează dacă ești atlet profesionist, sau faci acest sport doar ca un hobby, important este sa te mentii în forma ta maxima și sa ai energie. Cu pachetul nostru de sport de performanța ai acces la tot ce ai nevoie pentru a te menține în forma în timpului sezonului și în extra sezon.

Aparatul E-Fit are anumite reglari specifice pentru posibilitatea efectuarii sportului de performanța. Sunt concepute anumite programe speciale pentru acest antrenament.

Program este deosebit de important pentru ca reușește sa dezvolte musculatura foarte bine, de unde rezulta imbunatatirea cantitatii de fibra musculara cât și intensitatea puterii.

Programele noastre de performanța sunt special concepute pentru a imbunatati puterea de atlet. Datorită existenței acestor aparate se presupune scurtarea incalzirii, sub acțiunea stimulilor exteriori, iar în urma acestei scurtari a incalzirii, sportivului ii rămâne o rezerva de energie pentru a concura.

Durata antrenamentului include mobilitate, activare musculara, activare neuromusculara, tehnica în viteza.

Programului nostru de performanța va ofera posibilitatea de perfectionare a abilitatilor dumneavoastră, astfel încât se îmbunătățește agilitatea și se păstrează avantajului sportului de performanța și în afara sezonului. Cu ajutorul acestui program se imbunanateste viteaza, forța și puterea fiind practicat de mulți sportivi.

La noi se face o evaluare completă, subliniind potențiale zone de pericol care au nevoie de imbunatatiri. Programul este conceput pentru creșterea flexibilitatii, scaderea în greutatate, tonifiere și echilibru.

Te vom ajuta sa reduci stresul și împreuna vom reuși sa dam startul unei vieți sanatatoase. Te vom ajuta sa dezvolti un corp puternic, energic, sănătos,  și gata de acțiune ori de ori este nevoie.

Noua ne pasa de sanatatea ta!