Google+

(function() { var _fbq = window._fbq || (window._fbq = []); if (!_fbq.loaded) { var fbds = document.createElement('script'); fbds.async = true; fbds.src = '//connect.facebook.net/en_US/fbds.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(fbds, s); _fbq.loaded = true; } })(); window._fbq = window._fbq || []; window._fbq.push(['track', '6031913828121', {'value':'0.00','currency':'RON'}]);

Sănătate și energie în viața ta!

Untitled-2

În ziua de astăzi, omenirea se confrunta tot mai des cu lipsa activitatii fizice, fie ca e din lipsa de timp sau pur și simplu pentru unii timpul se dilata, iar pentru alții se contracta. Aceasta problema cu care ne confruntam în zilele noastre pline de agitatie ne împiedica sa dam frau liber energiei și buna dispoziție vieții noastre.

Vestea buna pentru cei care se confrunta cu lipsa timpului, este ca, doar adaugand puțina mișcare, puteți reduce riscul anumitor boli de inima, accidente vasculare sau diabet.

Fiecare dintre noi avem o pasiune, fie ca este vorba de plimbari, muzica sau lectura, pasiunea ne face viața mai frumoasa și mai fericita. Pentru unii dintre noi pasiunea majora este sportul, el ne da putere, ne mărește flexibilitatea oaselor și îmbunătățește starea de spirit

Dacă hobby-ul tău este sportul, te poți numi un om norocos, pentru ca puțina mișcare adaugata stilului tău de viața poate face minuni. Miscarea în viața noastră reușește sa scada tensiunea arteriala, colesterolul și implicit ajuta la creșterea sansei pentru o viața mai lunga și mai frumoasa.

Motivul pentru care devenim dependenti de hobby-uri este pentru ca ne relaxează, ne distrează și chiar ne face plăcere.

Vestea buna  este ca  un antrenament E-Fit durează doar 20 de minute și sunt necesare doua antrenamente saptamanale pentru dezvoltarea musculaturii și inceperea unui stil de viața sanataos.

Pe parcursul antrenamentelor corpul nostru beneficiaza de un boost de energie, buna dispoziție și creșterea rezistenței fizice cât si dezvoltarea flexibilitatii articulatiilor.

Hranirea unui hobby ne incurajeaza sa atingem balanța perfectă intre viața personala și sănătate.

Chiar dacă sunt persoane care nu au mai practicat sport de mult timp, trebuie sa știți ca niciodată nu este prea târziu pentru a recastiga conditie fizica și energie.

Cu ajutorul noii tehnologii EMS se poate obtine rezultate dorite în cel mai scurt timp, facandu-ne viața mai frumoasa și mai sănătoasă.

Viața e frumoasa, nu-i așa?