Google+

(function() { var _fbq = window._fbq || (window._fbq = []); if (!_fbq.loaded) { var fbds = document.createElement('script'); fbds.async = true; fbds.src = '//connect.facebook.net/en_US/fbds.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(fbds, s); _fbq.loaded = true; } })(); window._fbq = window._fbq || []; window._fbq.push(['track', '6031913828121', {'value':'0.00','currency':'RON'}]);

Recuperarea în timp revoluționar

81

 

Stresul de la job, agitatia zilnica de care avem parte ne face dornici de relaxare și voie buna. Metoda revolutionara oferita de E -Fit în recuperare asigura corpului nostru o conditie fizica excelentă.

Suntem convinsi ca pentru fiecare dintre noi, orice zi este o provocare, fie ca ai de efectuat ore suplimentare la job, ori activitățile pe care le ai de rezolvat nu se mai opresc, un antrenament E Fit ajuta la corectarea posturii și chiar posibilitatea de recuperare într-un timp foarte scurt.

E Fit ajuta la folosirea timpului într-un mod calitativ, fiind asociat perfect oamenilor rapiti de problemele zilnice.

Cu doar doua antrenamente saptamanale, de câte 20 de minute, E Fit ajuta la intarirea musculturii, menține o stare de bine si ajuta la corectarea coloanei, datorata multor ore de stat pe scaun. Antrenamentul E Fit se face responsabil de sustinerea în mod corect a corpului.

Acest program de instruire ajuta la regenerarea și intarirea sistemului muscular și a tesuturilor conjunctive prelungite din anumite perioada din viața dumneavoastra. Este perfect și pentru femeile care își doresc să se recupereze după sarcina, atunci când, corpul femeii suferă anumite schimbari mai mult sau mai puțin majore. Cu antrenamentul E Fit mușchii abdominali își vor recastiga tonusul lor original și vei arata mai tânăra ca oricând.

Important de știut: Antrenament E Fit nu este recomandat în timpul sarcinii sau alaptarii.

O alta metoda de refacere în care antrenamentul are beneficii uluitoare este recuperarea de după efort.  Se adreseaza atât sportivilor cu anumite stari patologice induse de efort cât și oamenilor care depind de anumiti factori perturbatori ai sănătății. Se are în vedere accelerarea procesului de recuperare în vederea restabilirii sănătății posturii coloanei vertebralel și nu numai, cât și recuperarea cât mai rapidă și completa a functiilor deranjate.

Nu rata aceasta metoda revolutionara de corectare și recuperare fizica ideala în vederea mentinerii starii de sănătate fizica și psihica de invidiat.