Google+

(function() { var _fbq = window._fbq || (window._fbq = []); if (!_fbq.loaded) { var fbds = document.createElement('script'); fbds.async = true; fbds.src = '//connect.facebook.net/en_US/fbds.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(fbds, s); _fbq.loaded = true; } })(); window._fbq = window._fbq || []; window._fbq.push(['track', '6031913828121', {'value':'0.00','currency':'RON'}]);

Procesul de instruire

Procesul de instruire -  înainte și după antrenament

63

 

De regula înainte de un antrenament de acest tip se face o instruire care să ne permita sa înțelegem mai bine rolul acestei activitati.

La începutul antrenamentului electro fitness va este oferita o băutura izotonica, fiind cea mai buna sursa de hidratare în schimbul lichidelor pierdute din timpul sesiunii, fiind bineințeles și o foarte buna sursa de energie pentru pregatirea în prealabil a antrenamentului.

Imbracamintea folosită în timpul antrenamentului trebuie să fie din bumbac, cel puțin 95%, aceasta se poate inchiria din saloanele noastre sau se pot folosi pe cele personale. Important este ca aceste haine sa acopere genunchii și coatele.

Conectarea la aparatul E Fit se face prin montarea pantalonilor scurti E Fit și a vestei, acestea fiind umezite înainte de inceperea antrenamentului, asigurand astfel propagarea fluxului corespunzător de impulsuri.

În timpul sesiunii de antrenament E Fit va vom asigura un antrenor personal care vă va instrui pe toată durata celor 20 de minute de antrenament.

Înainte de antrenament se vor efectua câteva exerciții de încălzire după care se va selecta programul necesar fiecarui client în parte. În paralel cu aceasta electrostimulare, antrenorul va poate ajuta la folosirea unui plan personal de exerciții care sa reușească sa sporească efectul electrozilor.

Antrenamentul durează doar 20 de minute, timp în care antrenorul personal folosește un program variat de exerciții și are o atentie sporita fata de client.

La sfârșitul sesiunii de electrostimulare se face o pauza de circa 3 minute, timp în care mușchii se vor relaxa.

După antrenament se recomanda consumarea unui shake proaspăt de portocale sau a unor alimente bogate în proteine pentru a dezvolta eficient partea musculara.

După antrenament te vei simți plin de energie, sănătate și vitalitate.

Te așteptam sa încerci cea mai revolutionara metoda de antrenament cu durata minima și efect maxim.