Google+

(function() { var _fbq = window._fbq || (window._fbq = []); if (!_fbq.loaded) { var fbds = document.createElement('script'); fbds.async = true; fbds.src = '//connect.facebook.net/en_US/fbds.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(fbds, s); _fbq.loaded = true; } })(); window._fbq = window._fbq || []; window._fbq.push(['track', '6031913828121', {'value':'0.00','currency':'RON'}]);

Cum se desfășoară o sesiune de antrenament E Fit?

87

Pentru început este bine de știut ca în timpul antrenamentului hainele de corp să fie de minim 95% bumbac iar genunchii și coatele să fie acoperite. Peste aceste haine se aplica vesta și pantalonii scurti confectionate dintr-un material ușor, antibacterian și lavabil. Pe aceasta îmbrăcăminte se fixeaza electrozii.

Înainte de conectarea la aparatul E Fit se fac câteva exerciții de încălzire,  iar după ce s-a selectat programul se poate începe antrenamentul.

Perioada antrenamentului este de 20 de minute si vei fi însoțit de un antrenor personal, timp în care vi se ofera instruire. În paralel cu stimularea musculara electrică se pot executa și exerciții de gimnastica care au efect mult mai mare asupra arderii grasimilor.

Exercitiile, tehnicile și echipamentele utilizate vor varia de la o persoana la alta, în funcție de setarile de antrenament de dispozitiv și de antrenorul care te instruieste. Acesta va ajusta treapta de stimulare la un nivel la care sa te simți confortabil.

Pe parcursul antrenamentului se realizeaza simultan antrenarea tuturor grupelor de muschi, sunt efectuate 30-40 de microcontractii pe secunda pe fiecare muschi în parte. În timpul sesiunii rezulta 36,000 de contractii musculare în tot corpul – iar asta în doar 20 de minute de antrenament.

Dispozitivul E Fit antrenează toate grupele de muschi de 10 ori mai mult decât orice exercițiu conventional. E Fit asigura o experiența extraordinara, diferita de orice program de fitness.

Fiecare sesiune se încheie cu o perioada de 3 minute pentru a relaxa mușchii contractati în timpul antrenamentului. În acest timp, aparatul E Fit emite un numar redus de impulsuri pe secunda care face din aceasta sesiune de incheiere să fie ca un masaj pentru muschi.

În doar 20 de minute vei obtine un corp bine lucrat, satisfactie garantata de lucru asupra tuturor grupelor de muschi, sănătate și vitalitate.